Colofon

SUUS is kort voor sustainable, duurzaam. SUUS is het online lifestyle magazine van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), de vereniging van bedrijven die de energietransitie willen versnellen. Binnen één generatie naar 100 procent duurzame energie. Dat is ons doel, dus daar werken de meer dan 1500 bedrijven van de NVDE hard aan.

Het was een ‘hell of a job’, but we loved to create SUUS. En nu ze er is, hebben we alweer zin om de volgende te maken, die in 2020 uitkomt (als we genoeg energie hebben). Wil jij die volgende SUUS gratis in je mailbox krijgen? Laat dan hiernaast je gegevens achter.

TV-spotje gezien van ‘Iedereen doet WAT’? De NVDE is één van de launching partners van deze campagne van het Rijk. De NVDE doet heel WAT. WAT doe jij?

Zij staken energie in SUUS:

Jasper Jager, concept & tekst; Neeltje Vervoort, concept & vormgeving; Pieter Verbeek, tekst; Dana van Leeuwen, fotografie; Oscar Seykens, fotografie; Saskia ’t Hart, vormgeving en organisatie; Bouke Gaastra, tekst; Claire Tielens, tekst en organisatie;


Najaar 2019

Wil jij die volgende SUUS gratis in je mailbox krijgen?
De leden van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie:
Startup leden :

Lifestyle transitie magazine
#01 Najaar twintig19