We staan op de drempel van de era van elektriciteit. Een fascinerend tijdperk waarin groene stroom zorgt voor vervoer, verwarming en... fun. Ontdek de leukste elektrische gadgets.

Met de Ninebot Segway S2 ben je een opvallende verschijning tussen de woon/werk-fietsers en de lease Tesla’s. Nieuwe outfit, andere mood? Met de speciale app pas je het kleurenprofiel van je monowheel gemakkelijk aan.

€.549,-

hhmmmmmmmy god amazing!
Deze eyecatcher zweeft een stukje boven zijn eikenhouten voet. Helemaal zen dus

€.245,-

Speakers zijn meestal niet erg feng shui. True. Daarom maakten IKEA en Sonos de Symfonisk. Een geweldige speaker, die ook nog eens een designlamp is.

€.179,-

Wel bereik, geen stroom?
Share the sun.
Met een WakaWaka Solar Panel heeft je mobiel al snel weer genoeg batterij om jouw onvergetelijke selfies te sharen. Ook mooi meegenomen: koop je iets bij WakaWaka, dan maak je zonne-energie ook toegankelijk voor families in gebieden waar elektriciteit niet vanzelfsprekend is.

€.109,95,-

Meet Roomba, de robot die je huis stofzuigt. Hij leegt zelfs zijn eigen opvangbak. Super cute. En met Roomba hoeft je kat zich ook niet te vervelen als je naar je werk bent.

€.1499,-

De ideale woon-werkfiets (Utrecht-Amsterdam doe je in een uurtje). Dankzij de krachtige Bosch motor, die lekker met je mee trapt, arriveer je ook nog zonder zweetvlekken. En je hebt direct je dagelijkse portie beweging en buitenlucht in de pocket.


Waarom zou een inductieplaat saai en zwart moeten zijn? Merel Phillipart van MAKUS ontwierp het ‘glasfornuis’: inductieplaten die er wel goed uitzien. De eerste examplaren zijn binnenkort verkrijgbaar. Ben jij de eerste die ze op instagram zet?

E-ritten

Maak de mooiste vakantieritten met je elektrische auto.

Vintage Fashion Revelotion

“Waarom zou je iets nieuws kopen als er al zoveel moois is.”

Little green things

Een deur 
die zelf sluit?

Lifestyle transitie magazine
#01 Najaar twintig19